Over Villa Tapas - Villa Tapas Assen
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Over Villa Tapas

In het cultuurcentrum van Assen, gelegen aan de kop van de Vaart, kunt u genieten van All you can eat tapas voor een vaste prijs. Naast de Nieuwe Kolk en het Drents Museum en het Drents Archief vormt de Nieuwe Kolk het cultureel kwartier van Assen.

We zijn 7 dagen in de week geopend. Lekker en gezellig eten in een modern en sfeervol restaurant. Met mooie gerechten zoals koude tapas gerechten, warme tapas gerechten, pasta gerechten, pizza gerechten, salades en meer.

Tapas van de beste kwaliteit, geserveerd met een oprechte glimlach in onze warme, stijlvolle tapas restaurant. Stijlvolle tapas restaurant, kom onbeperkt het sterke karakter van Villa Tapas proeven die met veel liefde worden bereid en dagvers zijn.

Naast onze heerlijke tapas kunt u genieten van bier, likeuren, frisdranken en warme dranken.

a
a

Impressie